A Secret Weapon For خواص چای کوهی
A Secret Weapon For خواص چای کوهی
Blog Article
با زیرنظر گرفتن موشهای صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلولهای ایمنی معروف به سلولهای نابودگر طبیعی شدند. این سلولها قدرت نابودسازی سلولهای مهاجم را داشتند.
بسیاری از خواص عناب خشک برای سرماخوردگی استفاده میکنند. در تحقیقات انجام شده مشخص شده که این میوه به صورت خشک و تازه میتواند سیستم ایمنی را تقویت کند و در نتیجه احتمال ابتلا به انواعی از بیماریها از جمله سرماخوردگی را بکاهد.
به همین دلیل در این مطلب از غفاری دایت به سراغ عناب رفتهایم تا آن را به شما معرفی کنیم. در این مطلب به شما میگوییم خواص عناب تازه چیست؟! خواص عناب برای زنان، خواص عناب برای مردان، کبد و کلیه کدام هستند و عناب چه عوارضی دارد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مهمترین خواص عناب در یک نگاه
خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.
همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری میشود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده میکنند.
طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.
پساری در بارداری چیست؟ +کاربرد، نحوه انجام و مراقبتها
در طب سنتی از عناب میتوان برای تسکین کمردرد نیز استفاده کرد. درمان کمردرد با عناب به این صورت است که باید به مدت ۱۰ روز روزی ۱۰ عدد از این میوه را مصرف کرد.و ابتدا آن را مکیده و سپس میل کنید.
در یک بررسی گروهی هم، شرکت کنندگان نشانههایی از کاهش نگرانی را پس از خوردن عناب تازه بروز دادند. از طرف دیگر در آزمایشهای حیوانی خواص عناب خشک برای مردان به این نتیجه رسیدند که از دیگر خواص عناب تازه احتمال بهبود حافظه و کمک به ساخت پروتئینهای سلولهای آسیب دیده مغز است.
عناب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب میشود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.
عناب تازه را میتوان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه میماند.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
در قسمت قبل در مورد برخی از مهمترین مواد تشکیل دهندهی این میوه سالم و پرفایده صحبت کردیم و آنها را برای شما بازگو کردیم تا بتوانید به خوبی این خواص را بشناسید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *